01.11.2011

Aplicații pentru Android: Viber

Viber, cunoscuta aplicație pentru iOS care permite utilizatorilor să facă apeluri VoIP gratuire prin Wi-Fi sau 3G, este acum disponibilă și pentru Android.
Această aplicație permite trimiterea și primirea apelurilor fără a consuma din minutele incluse pe cartelă sau abonament, sau trimiterea și primirea SMS-urilor. Pentru a face aceste lucruri, aplicația are nevoie de o conexiune la internet: fie prin Wi-Fi, fie prin 3G, însă aceasta din urmă nu reprezintă neapărat cea mai fericită soluție pentru utilizatorii cu trafic de date limitat.
Pentru a folosi serviciile aplicației Viber, e nevoie ca atât apelantul cât și apelatul să aibă instalată aplicația pe telefon. Funcționează atât între dispozitive Android, cât și între Android și iOS. Nu e nevoie de nicio înregistrare, aplicația folosind numărul de telefon din lista de contacte.
Pentru a instala aplicația, e nevoie de Android 2.0 sau mai nou.

Un comentariu:

  1. De cand cu incarcarea retelei Viber , serverele lor nu fac fata surplusului in fiecare zi de utilizatori si de aici decalajul in convorbiri ! Nu mai este bun deloc ! CEL PUTIN AICI IN Romania !

    RăspundețiȘtergere