24.09.2012

Povestea MIRESEI MOARTE, care stă de 82 de ani în vitrina unui magazin! TE VOR TRECE FIORI!

O chema Pascualita şi a murit în ziua nunţii ei, când a fost înţepată de un scorpion. De atunci, mama ei a îmbălsămat-o şi a expus-o în vitrina magazinului cu rochii de mireasă, pe care chiar tânăra le crea.
Aceasta e legenda care îţi dă fiori. Se spune că unul dintre manechinele expuse în oraşul mexican Chihuahua etse de fapt un cadavru mumificat. Pascualita, tânăra frumoasă, moartă în ziua nunţii ei, în 1930, a fost pusă în vitrină pentru a rămâne întru eternitate în locul pe care îl iubea.
Unii oameni spun că e un simplu manechin, precum altele, iar alţii cred cu tărie în legendă. Un taximetrist intervievat de un membru al echipei de fenomene paranormale EXNormal a povestit cum uneori, noaptea, când trece cu maşina prin zonă vede lucruri bizare şi i se face frică. "Am trecut noaptea şi nu mai era unde fusese lăsată seara", a declarat bărbatul.
Unii oameni au mărturisit că au văzut-o umblând prin magazin sau că uneori lumina se aprinde şi se stinge singură. Alţii spun că manechinul, despre care se crede că e un cadavru mumificat, le-a zâmbit sau şi-a mişcat ochii, urmărindu-i când treceau.
Îngroziţi, unii trec pe partea cealaltă a străzii pentru a nu ajunge în dreptul Pascualitei, dar viitoarele  mirese sunt de părere că dacă îmbracă în ziua nunţii rochia pe care o are manechinul din vitrină vor avea noroc în căsnicie.
Înfiiorător e faptul că, în timp ce era filmată, Pascualita a părut că îşi mişcă buzele, încercând un zâmbet. Şi mai bizar e faptul că atunci când experţii în fenomene paranormale au vrut să realizeze mai multe fotografii, cadru după cadru, pentru a vedea dacă îşi schimbă expresia facială, pe fiecare dintre poze a apărut în dreptul feţei tinerei o lumină albă.
Nimeni nu are voie să stea lânga Pascualita când i se schimbă rochia de mireasă, astfel încât nu ştie nimeni cu siguranţă cum arată la trup. Doar faţa pare extrem de reală, iar mâinile, ai putea să juri că sunt făcute din carne şi oase. Ba parcă i se citesc şi venele de pe braţe, a declarat o femeie care e convinsă că tânăra este un cadavru mumificat, expus în vitrina magazinului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu