13.02.2012

Dovadă de iubire sau pură prostie? Vedete care s-au tatuat din dragoste :

Ce dovadă de dragoste poate să fie mai mare decât un tatuaj cu numele persoanei iubite sau o declaraţie de dragoste scrisă pe trup? Cel puţin aşa gândesc sau au gândit numeroase vedete autohtone, care şi-au pus trupul la bătaie, pentru a-şi demonstra iubirea faţă de perechea sa.
Multe dintre ele au ajuns să regrete însă gestul făcut şi au renunţat la “dovada iubirii supreme”, atunci când şi-au schimbat partenerul.

În prag de Valentine's Day, vă prezentăm vedetele autohtone care s-au tatuat din iubire!
CRBL poate fi numit unul dintre campionii tatuajelor. Cântreţul şi omul de radio are trupul împopoţonat cu numeroase tatuaje, însă cel mai interesant și mai aproape de inima sa pare a fi cel făcut pe piept, inscripționat cu litere chirilice. Mesajul “Azi, mâine va fi ieri” este o dovadă de iubire pentru soția sa, Elena.


Şi cântăreţul Alex Velea şi-a îmbogăţit colecţia de tatuajele, tot din iubire. Acesta şi-a tatuat pe braţul stâng numele lui, desent pe care, dacă îl întorci, se poate vedea numele soţiei lui, Ana.


Convinşi că şi relatia lor va fi permanentă precum tuşul de pe piele, Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu şi-au tatuat pe antebraţ numele celuilalt. Căsnicia lor a eşuat, cei doi divorţând la un an de când şi-au pus pirostriile, motiv pentru care au decis să renunţe la dovezile de iubire din trecut. Astfel, Liviu a transformat numele „Adelina” în „Carmina”, numele fetiţei lui, iar Adelina, la rândul ei, şi-a desenat o aripă de fluture la încheietura mâinii, acoperind astfel numele „Liviu”.

Cântăreaţa Delia Matache şi iubitul ei, Răzvan Munteanu,  şi-au facut, recent, un tatuaj, simbol al iubirii lor. Deşi marea majoritatea preferă să-şi însemneze numele sau iniţialele persoanei iubite pe corp, cei doi au fost originali şi au ales un desen în formă de cruce, care le-a fost făcute pe antebraț.

Și Luminița Anghel a căzut pradă modei tatuajelor. Chiar de ziua soţului său, Silviu Dumitriade, încurajată de faptul că şi el are un tatuaj identic, artista şi-a tatuat pe picior cifra 5 în sumeriană, cifra destinului ei.

Actriţa Jojo este una dintre “împătimitele” tatuajelor. În anul 2000, îndrăgostită până peste cap de Liviu Vârciu şi-a tatuat pe inelar o parte a numelui iubitului ei. Cum povestea lor a ţinut doar câteva luni, iubirea s-a tranformat în amiciţie, la fel cum Liv a devenit Live.


În 2005, Catrinel Menghia şi-a tatuat pe abdomen un mesaj pentru sotul ei, Massimo Brambatti: “Massimo per sempre” (Massimo pentru totdeauna). Se pare însă că “pentru totdeauna” a durat doar 6 ani, deoarece aceştia au divorţat, iar acum, modelul trebuie să scape de tatuajul care nu mai e de actualitate.


Înainte să fie cuplată cu Keo, Andreea Bălan a avut o relaţie cu Teo Pacurar, un muzician din Bistri'a. Din dragoste pentru iubitul ei de atunci, cântreaţa şi-a tatuat pe deget un inel tribal. Povestea lor nu a durat însă mult, iar Andreea ascunde acum acel desen un un inel mai lat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu