22.12.2011

Steaua dă lovitură după lovitură: i-a luat pe Chipciu şi Machado! Wesley, ca şi transferat:

Steaua  continuă întăririle chiar înainte de Crăciun. După Chiricheş, Dănănae şi Chipciu, Becali s-a înţeles şi cu Porumboiu pentru Wesley, iar ieri l-a rezolvat şi pe Machado de la "U" Cluj. În cazul atacantului de la Vaslui, lucrurile sunt însă puţin mai complicate. 
 Wesley a plecat nervos de la Vaslui. De ieri se află în Brazilia, acolo unde îşi va petrece vacanţa de iarnă. Atacantul s-a supărat pentru că Porumboiu deja vorbeşte despre cedarea lui la roş-albaştri, dar pe el nu l-a ofertat nimeni. "Nu mai discutaţi despre transferul meu la Steaua până nu e ceva serios! Nu mai sunt un jucător tânăr, ca să mă bucur că îmi apare numele prin ziare", e mesajul transmis de Wesley prin intermediul impresarului său, Lucian Marinescu. Brazilianul e şi cel mai bine plătit jucător din Liga I.

Wesley a plecat în Brazilia

Patronul a luat în derâdere transferul cu Wesley, ceea ce face ca multă lume să se întrebe dacă nu cumva e o cacealma înţelegerea dintre Porumboiu şi Becali. "A plecat azi (n.r. - ieri) în Brazilia? Dacă ştiam, mă duceam la aeroport, îi dădeam banii, semna, pac-pac şi gata, era al nostru", a replicat finanţatorul Stelei.
În schimb, Steaua l-a împrumutat pentru şase luni pe brazilianul Machado. "Băiatul a spus că se întoarce în România numai dacă joacă la Steaua", a declarat Becali. În prezent, fostul jucător de la "U" Cluj se află şi el în vacanţă, în Brazilia.

Porumboiu mi-a spus că Wesley are 400.000 de euro salariu. Îi dau la semnătură 200.000 şi 180.000 de euro salariul timp de un an şi jumătate
Gigi Becali, finanţator Steaua


E bine că s-au înţeles cluburile, pentru că avem nevoie de un jucător ca Wesley, care să facă diferenţa

Ilie Stan, antrenor Steaua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu