28.01.2012

Impresionant! S-a căsătorit cu iubita lui care... murise cu o zi înaintea nunţii !!!

Doi tineri din Thailanda reprezintă subiectul uneia dintre cele mai tragice poveşti de dragoste din lume. Sarinya Kamsook (29 de ani) şi Chadil Deffy (28 de ani) s-au căsătorit aşa, cum era plănuit, doar că el i-a pus inelul pe deget atunci când ea zăcea fără suflare în sicriu.
Şi-au plănuit nunta din timp şi abia aşteptau momentul în care urmau să ajungă la altar. Soarta le-a jucat, însă, o festă. Cu o zi sau două înainte de marele eveniment, Sarinya a fost implicată într-un accident de maşină, fiind grav rănită. Totuşi, presa thailandeză scrie că femeia ar fi scăpat cu viaţă dacă medicii nu ar fi lasat-o să aştepte şase ore, până să intervină şi să o ajute, motivând că aveau prea mulţi pacienţi. În acest timp, tânăra a murit, în urma leziunilor agravate.
Sarinya şi Deffy s-au iubit timp de 10 ani, până când s-au hotărât să facă pasul cel mare. Şi aici, tot soarta pare să-i fi împiedicat să se căsătorească în timpul vieţii, ei amânând nunta de mai multe ori, din cauza programului încărcat şi pentru că el dorea să-şi finalizeze studiile.
Tocmai de aceea, Deffy a decis să-i îndeplinească iubitei lui cea mai mare dorinţă, chiar şi dincolo de moarte. Îmbrăcat în costum de mire, acesta s-a căsătorit cu iubita lui, chiar dacă aceasta zăcea, în rochia de mireasă, fără suflare într-un sicriu rece. 

Un comentariu: