14.02.2012

Steliştii s-au adăpostit în balon! VEZI prognoza meteo pe următoarele zile :

Ninsoarea care a căzut ieri în Bucureşti i-a făcut pe stelişti să se pregătească în balon. Fiind cel mai mare teren sintetic din ţară, după spusele fiului antrenorului, steliştii şi-au putut desfăşura activitatea fără probleme.
 Munca puşcăriaşilor care au deszăpezit terenul de la Mogoşoaia a fost în zadar. Ieri dimineaţă, terenul de la marginea Bucureştiului era acoperit de un strat gros de zăpadă, iar Ilie Stan a mutat şedinţa de pregătire pe terenul sintetic al fiului lui Ioan Andone. Situaţia nu pare a se îndrepta pentru stelişti, aceştia fiind nevoiţi să programeze antrenamentul de astăzi tot pe terenul de plastic şi să spere ca până la meciul cu Twente, suprafaţa de joc de la Mogoşoaia să fie deszăpezită. "Cred că miercuri tot la balon ne vom pregăti. Din ce am văzut, nu se poate juca pe niciun teren din baza sportivă de la FRF dacă nu vor fi deszăpezite din nou", a spus un oficial al roş-albaştrilor.
Îi costă 540 lei pe oră
Chiar dacă nu este iarbă naturală, suprafaţa de joc de pe terenul sintetic este pe placul jucătorilor lui Ilie Stan: "Nu ne încurcă deloc, este de foarte bună calitate. În plus, este mare şi ne putem face treaba fără probleme", a declarat un membru al staff-ului tehnic. Pentru o oră de antrenament, steliştii trebuie să plătească 540 de lei.

Calitatea gazonului din balon este foarte bună, este aprobată de FIFA şi diferenţa nu este foarte mare faţă de iarbă. Sinteticul e aprobat chiar şi pentru meciurile oficiale din cupele europene
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu