06.02.2012

Evolio lanseaza comercial notebook-ul ultraportabil :

Evolio anunta lansarea comerciala a lui U9, cel mai usor notebook din lume.

Notebook-ul U9 este ultrasubtire, avand o grosime de numai 19 mm, si ultrausor, avand o greutate de doar 985 gr. Unul din punctele forte ale ultraportabilului este ecranul de tip Super LED, cu diagonala de 29,5 cm, respectiv 11.6 inch.

Ecranul are un contrast si o luminozitate superioara notebook-urilor clasice si, in plus, reflecta extrem de putin lumina solara sau ambientala. Un alt punct forte este autonomia.

Datorita consumului redus de energie, U9 are o autonomie de functionare de 4 până la 5 ore. U9 incorporeaza cel mai nou procesor Intel Dual Core 1, 6 GHz: Cedarview, o memorie RAM de 2GB, iar Hard-disk-ul de tip SSD vine in două variante: de 64 sau 128 GB.

Ultraportabilul este echipat cu noua tehnologie de accelerare grafica “Intel PowerVR Core”, ceea ce permite rularea cursiva a tuturor formatelor video Full HD. Noul Notebook Evolio este dotat atat cu interfata HDMI, cat si cu port pentru monitor VGA, ceea ce confera avantajul conectarii la orice televizor, display sau proiector extern.

Produsul se poate achizitiona din reteaua de retail Altex, sau din cele mai importante magazine on-line, la preturi incepand cu 1799 lei, TVA inclus.

Un comentariu:

  1. ACELEASI CHINEZARII PROASTE DAR SCUMPE CU CARE ACEST BRAND DE NIMIC NE-A OBIJNUIT. TINETI-O TOT ASA

    RăspundețiȘtergere