16.03.2012

Ea s-a crezut Rihanna la "Românii au talent". Vezi refrenul obscen care a făcut-o de râs!

O tânără din București a crezut că va da lovitura dacă va urca p scena de la "Românii au talent" și va interpreta piesa Rihannei "Man Down". Însă, în loc să-I cucerească pe cei trei jurați, i-a oripilat. Fata a vrut să imite accentul jamaican la lui RiRi, de pe refren, însă tot ce i-a ieșit a fost ... ”Puli trigă, Puli trigă”.
Alina Cerasela Hornoiu, din București, a cărei pasiune este muzica și-a încercat norocul la "Românii au talent" cu hitul Rihannei, "Man Down". Însă, înă de la primele note pe care le-a scos pe gură, Andrei nu i-a plăcut ce aude și i-a dat "X".
La momentul refrenului, pe care bucureșteanca a încercat să îl cânte cu accent jamaican, precum Rihanna, nici Andi nu a rezistat. Atunci când femeia a scos pe gură "Puli trigă (Pull the trigger n.r.) Puli trigă", realizatorul emisiunii "Apropo Tv", a apăsat butonul roșu.
Nici Mihai Petre nu a fost impresionat, și, ironizând accentul tinerei, nu i-a respins calificarea în semifinală.

Un comentariu:

  1. Bai ce sa va zic 1 la mana macar am avut tupeu,2 la mana de aia nu mai dorm eu noaptea sau Mai Ies in oras ca vezi doamne ma cun lumea de la romanii au talent, asta e, mam pierdut,nu mi-a iesit Soarta fratilor .asta inseamna sa fi tanar si nelinistit :)) macar nu v-am facut sa plangeti ,Ci sa radeti ASA k ... Comentati pana va vine Rau k nu ma intereseaza

    RăspundețiȘtergere