17.03.2012

Jennifer Lawrence: de la Mystique la Katniss. La 21 de ani se pregateste sa ajunga cel mai tare star de box office din 2012 cu The Hunger Games :

Are 21 de ani si se pregateste sa duca in spate o franciza de sute de milioane de dolari: The Hunger Games - Jocurile Foamei. Desi a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din Winter's Bone in 2011, Jennifer Lawrence face rolul vietii ei in “Hunger Games”, filmul regizat de Gary Ross, care ar putea avea unul dintre cele mai bune debuturi de box office in America de Nord, depasind chiar sumele pe care le-a facut toamna trecuta Saga Amurg de 700 de milioane de dolari.
Anul trecut fanii seriei X-Men au realizat cu greu ca in spatele lui Raven / Mystique se ascunde tanara actrita nascuta in Louisville, Kentucky pe 15 august 1990.  Filmul X-Men: First Class in care a jucat alaturi de James McAvoy si Michael Fassbender este pana acum cel mai mare succes al ei financiar cu incasari de peste 353 de milioane de dolari. Actrita are sansa sa ajunga una dintre marile vedete de box office ale anului cu rolul din Hunger Games care se lanseaza saptamana viitoare in Romania. Cu un buget de 100 de milioane de dolari, productia ar putea fi o mare realizare in materie de adaptari dupa romane (modelul Harry Potter si Twilight).
Inspirat din romanele cu acelasi titlu ale autoarei Suzanne Collins, thriller-ul SF “Hunger Games” o are in centrul actiunii plasata cu 700 de ani in viitor pe Katniss Everdeen ( Jennifer Lawrence), o adolescenta in varsta de 16 ani, care intra intr-o competitie transmisa in direct la televizor pentru a-si salva sora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu