25.08.2012

Pe 29 august, la MTV Romania “M is For Michael”. Afla ce surprize ti-am pregatit!

Fanii artistului Michael Jackson nu trebuie sa rateze programele speciale pe care MTV Romania le va difuza pe data de 29 august, ca un tribut adus megastarului ce ar fi implinit 54 de ani. 

Sub titlul “
M is for Michael”, MTV Romania trasforma ziua de miercuri intr-un speciala, dedicata in totalitate, de la ora 08:00 la miezul noptii celui a carui moarte a fost deplansa de milioane de fani din intreaga lume si ale carui hituri si videoclipuri au creat istoria muzicii pop.

Aniversarea zilei de nastere a artistului va fi celebrata la MTV Romania prin mai multe emisiuni tematice, care trec prin toate momentele importante ale vietii lui Michael Jackson. Printre ele se numara: “
Michael Jackson – A Tribute” prezentata de Sway din studiourile MTV imediat dupa moartea lui Michael si contine interviuri cu invitati in platou si prin telefon, “Greatest TV Moments” aduce franturi marcante din cariera artistului, “The King of Pop” face  o trecere prin toata cariera lui, din copilarie pana la moarte,  cu multe clipuri, interviuri, aparitii la diverse evenimente si emisiuni, “Human Nature” reliefeaza viata cantaretului si ii creioneaza un portret in viata de zi cu zi, intre prieteni, ca parinte, incluzand interviuri cu diversi artisti ca P. Diddy, Akon, Wyclef Jean, Teddy Riley.

Nu vor lipsi nici informatiile despre moartea lui in “Famous Crime Scene” si nici cele mai cunoscute piese ale sale din toate timpurile, adunate in 4 ore sub titlul “Michael Jackson  - Official All Time Top 40”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu