17.09.2012

CAZ ȘOCANT în NIGERIA! O femeie a NĂSCUT UN CAL ÎN TIMPUL UNUI RITUAL DE EXORCIZARE!

Caz incerdibil în Nigeria! O femeie a adus pe lume, chiar în biserica din sat o creatură foarte ciudată, care are copite, trup și cap ce par să semene cu cele ale unui cal. Culmea este că nigerianca nici nu știa că o viață crește în pântecul ei și venise în lăcașul de cult pentru a fi supusă unui ritual de exorcizare, care să scoată din ea ”demonii sterilității”.
În timpul ritualului, femeia, al cărei nume nu a fost dat publicității și despre care se știe că este vânzătoare de legume, a fost unsă cu uleiuri de către preotul Silva Wealth. Acesta a început să spună rugăciuni, moment în care nigerianca a intrat în chinurile facerii.
”Se ținea de piciorul de un enoriaș pentru a putea împinge și mai tare, astfel încât bebelușul să iasă. Apoi ceva a ieșit dinăuntrul ei și femeia a căzut la pământ. Creatura a căzut și ea. Unii spuneau că seamănă cu o capră, dar aduce mai mult cun cal. Are urechile și gâtul destul de lungi”, a declarat Veronica Egiebor, asistentă.
”Nu pot descrie acel obiect. Am văzut oamenii vomitând tot soiul de lucruri, însă nu s-a mai întâmplat niciodată o asemene grozăvie în timpul slujbelor”, a povestit, la rândul său, preotul.
Creatura despre care se spune că a fost adusă pe lume de nigeriancă :
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu