27.10.2012

Cum a transformat Apple scuzele adresate companiei Samsung intr-un mesaj cu adevarat jignitor :

Protv Ad
AppleApple a fost nevoita sa-si ceara scuze in fata Samsung, dupa ce a pierdut un proces in care acuza compania coreeana ca ar fi copiat designul tabletelor sale. Iata ce scrie.
Conforme deciziei Inaltii Curtii de Justitie din Marea Britanie, tabletele Samsung Galaxy 10.1, 8.9 si 7.7 nu copiaza caracteristicile produselor Apple.
In urma hotararii instantei, compania a fost obligata sa scrie un mesaj in care isi cere scuze pentru acuzatiile formulate. Textul a fost publicat de site-ul propriu, insa acesta este mai curand o jignire adusa firmei coreene.
Iata cateva fragmente din mesaj, citate de Business Insider:
“Simplitatea extrema a designului Apple este evident. Produsul arata ca un obiect pe care utilizatorul vrea sa-l foloseasca. Este un concept ingenios”.
“Tabletele Galaxy sunt foarte subtiri, cu detalii neobisnuite pe spate. Nu au aceeasi simplitate ca produsele Apple. Nu sunt la fel de ingenioase”.
Apple nu ezita sa atraga atentia, in acelasi mesaj, ca in Germania, in urma unui proces similar privind patentele, instantaa a decis ca Samsung a copiat caracteristicile iPad.
Si in Statele Unite procesul a fost castigat de Apple, care a primit de la Samsung despagubiri de peste un milliard de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu