25.10.2012

LIVEBLOG Primavara in octombrie | Molde, fara griji si fara fani: numarul de bilete a fost suplimentat pentru stelisti! Ce RECORD va stabili meciul din aceasta seara!!!


 LIVEBLOG Primavara in octombrie | Molde, fara griji si fara fani: numarul de bilete a fost suplimentat pentru stelisti! Ce RECORD va stabili meciul din aceasta seara!
►Fotbalul mare se traieste la ProTV | STEAUA - MOLDE, ora 22.00, IN DIRECT la ProTv

Steaua joaca in aceasta seara un meci care poate aduce primavara la Bucuresti. Dupa primele doua etape, Steaua este lider in grupa, cu 4 puncte, iar un succes pe National Arena ar insemna o optiune serioasa de calificare in 16-imile Europa League.
Eu sunt Dan Pavel, si pana pe la 5 stam de vorba aici despre tot ce se intampla inainte de Steaua - Molde. Diseara, Emanuel Rosu va fi pe stadion si va va spune totul despre atmosfera pe National Arena. Va astept si pe voi cu informatii, intrebari sau comentarii. Sa facem impreuna un articol frumos :)
13.56 Daca nu v-ati luat bilete la meci, diseara, de la 22.00 ProTV transmite IN DIRECT Steaua - Molde. Costi Mocanu si Felix Draghici vor comenta, deci, spectacol total :)
13.25 Meciul din aceasta seara va consemna un record in Europa League. Molde este echipa cu cea mai mica medie de varsta din istoria competitiei - 20.1 ani. Precedentul record era detinut de Sampdoria, la un meci cu Debrecen - 21.64 ani.
Dan Pavel: Asta e o problema care se intampla la fiecare meci important, unde e cerere mare de bilete. Cred ca daca suporterii n-ar mai cumpara de la ei, la suprapret, s-ar orienta si domnii bisnitari la alte preocupari. Sincer, eu cred ca in cazul asta sunt mai vinovati suporterii care accepta situatia, decat politistii care nu intervin.
Anonim: am fost sa cumpar 2 bilete , am ajuns la stadion si ghici ce! Nu am stat nici 2 minute, ca au aparut domnii "bisnitari". Politia doarme (ca de obicei) pentru ca asta e Romania, multe vorbe 0 fapte! Din cauza acestora numai poate merge lumea la stadion, ca nu sunt bilete si sunt nevoiti sa dea dublu` decat pretul initial.
13.22 Molde nu va avea galerie la meciul din aceasta seara. Suporterii nu au facut deplasarea la Bucuresti. Asta e motivul pentru care numarul de bilete a fost suplimentat la Peluza 1 pentru stelisti.
Dany: MM ce functie are in club daca se mira de pretul cam mare al biletelor?
Dan Pavel: Nu e vorba de Meme Stoica, ci de un user cu numele 'Meme'. Cel putin, asa cred. Stiu ca Meme Stoica e fan Sport.ro, dar nu s-a prea bagat la comentat in ultimul timp :)
12.13 Echipa de start a Stelei, pentru cine a ratat ultimele 5 interventii la TV ale lui Gigi Becali :)
Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Tanase - Nikolici
Vlad: Se pregateste vreo anume coregrafie pentru meciul de diseara?
Dan Pavel: La meciul cu Copenhaga, galeria pusese la cale o coregrafie foarte complexa - Emerich Ienei, Helmuth Duckadam, Marius Lacatus si Mirel Radoi desenati pe toata peluza, un "+" intre ei, iar jos, mesajul "GLORIE". Liderii galeriei au decis sa anuleze coregrafia cu doua ore inainte de meci, si au spus ca vor incerca sa o faca la urmatorul meci din Europa League. Deci, ar fi momentul :) Daca aflu ceva, va spun.
11.38 Molde nu si-a adus cei mai buni jucatori la Bucuresti, pentru ca in weekend va avea un meci infernal in campionat, cu Rosenborg. Portarul Pettersen, mijlocasul Magnus Wolff Eikrem si atacantii Jo Inge Berget si Daniel Chima Chukwu au ramas in Norvegia. Presa norvegiana este indulgenta cu decizia lui Solskjaer: "Are nevoie de incredere! Lasati-l sa joace cum vrea", este mesajul jurnalistilor pentru antrenorul care a castigat singurul titlu din istoria clubului, anul trecut.
Lotul lui Molde are o medie de varsta incredibila - 20 de ani.
"Am alcatuit un mix intre titularii mei obisnuiti si jucatori tineri care vor avea ocazia sa se faca remarcati. E necesar, pentru ca noi ducem o lupta dura cu Rosenborg pentru titlul de campioana din Norvegia si trebuie sa avem grija cum ne gestionam resursele", si-a explicat Solskjaer decizia.
Mai multe despre primul 11 al lui Molde va spune Ion Alexandru, ACUM la Sport.ro.
Meme scrie: preturile sunt cam piperate avand in vedere ca joaca cu Molde... 30 la peluza inelul 1 mi se pare cam scump.
Dan Pavel: Cele ramase la Peluza 1 inelul superior costa 15 lei. Si chiar se vede excelent de acolo.
10.09 Pe langa cele 6000 de bilete care au mai ramas la Peluza 1, mai sunt alte 8000 nevandute. Asadar, pana acum s-au dat aproximativ 35.000 de bilete. (la precedentul meci din Europa League, cel cu Copenhaga, au fost tiparite 51.863)
09.58 Solskjaer regreta ca meciul nu se joaca in Ghencea: "Stadionul ala mi-a purtat noroc". Antrenorul lui Molde a fost titular in partida dintre Romania si Norvegia, din urma cu 10, meci contand pentru preliminariile Euro 2004. Norvegienii au invins atunci cu 1-0, iar Soskjaer a dat pasa decisiva pentru unicul gol al meciului, marcat de Iversen. Ce ne-a ramas de la acel meci este imaginea mocirlei jalnice de pe Ghencea, echivalenta cu inceputul declinului pentru echipa nationala a Romaniei.
09.49 Mihai Stoica a anuntat ca mai sunt disponibile 6000 de bilete la Peluza 1, inelul 3.
"Primesc multe mesaje in care mi se reproseaza ca nu se vinde inelul superior al Peluzei 1 (cea de la poarta in care au locuit rapid si cfr la golurile marcate de Bourceanu si Rusescu)....Azi sunt exact 6.000 bilete disponibile la casele National Arena la pretul de 15 lei! Haideti la meci, o victorie azi e aproape echivalenta cu a 5 a calificare in primavara europeana din ultimii 9 ani!", este mesajul postat pe Facebook de managerul Stelei.
09.26 "Jucatorii mei au venit aici sa vada cum se traieste fotbalul mare!" Ce frumos a spus-o Solskjaer pe asta :)
"Am vazut multe meciuri ale Stelei si va fi un test foarte important pentru baietii mei. Steaua este o echipa care nu-ti da multe ocazii, este foarte bine organizata in defensiva si are jucatori tehnici. Am vazut asta la meciul cu Copenhaga. Am multi jucatori buni, care nu au jucat multe meciuri. Este o ocazie sa le dau tuturor sansa sa joace. Pentru noi participarea in grupele Ligii Europa reprezinta un bonus. Jucatorii fara experienta se vor bucura de atmosfera din tribune. Multi jucatori de la Copenhaga au spus ca aici au intalnit cea mai frumoasa atmosfera. Jucatorii mei au venit aici sa vada cum se traieste fotbalul mare."
08.30 Stelistii vor fi urmariti ca la Big Brother la meciul din aceasta seara. O comisie UEFA va fi pe stadion pentru a implementa o campanie antidiscriminare: "Uniti impotriva rasismului". Faptul ca reprezentantii forului european au ales Steaua, nu este o intamplare. Totul a plecat de la sesizarile CNCD, facute in urma partidei cu Rapid din campionat. Jucatorii Stelei vor fi obligati sa intre in teren cu tricouri speciale care sa poarte mesajul "Uniti impotriva rasismului". Mai mult, la statiile de amplificare si pe tabela vor fi puse mesaje audio-vizuale referitoare la campania forului european.
08.00 Reghecampf: "Nu ne multumim cu un egal"

"Cred ca va fi un meci asemanator cu cel impotriva danezilor de la Copenhaga. Trebuie sa jucam mai bine decat am facut-o atunci si sa castigam. Nu ne-am multumi cu un egal, fiindca ne dorim sa castigam. Orice punct pe care-l castigam e foarte important, dar ne dorim sa castigam orice partida. Daca vom castiga cu Molde, vom face un pas important pentru calificarea in primavara europeana."
GRUPA E
1. Steaua   4p
2. Molde  3p
3. Copenhaga  3p
4. VfB Stuttgart  1p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu