20.10.2012

Steaua asteapta un INVESTITOR BOMBA langa Becali! Afacerea de ZECI de MILIOANE care aduce primii miliardari ADEVARATI in Romania! De unde vin muntii de bani la Steaua :


 Steaua asteapta un INVESTITOR BOMBA langa Becali! Afacerea de ZECI de MILIOANE care aduce primii miliardari ADEVARATI in Romania! De unde vin muntii de bani la Steaua
Asta e scenariul perfect pentru Gigi: Steaua face achizitii bomba pe banii altora, ajunge in Liga, iar el decide in continuare TOT!

Miliardarii rusi de la Gazprom au sute de milioane pentru fotbal! Au anuntat ca vor sa intre puternic pe piata europeana, unde au tinte dintre cele mai importante. Dupa Zenit si Schalke, Gazprom incearca acum sa intre in templul San Siro. Berlusconi a negociat cedarea unui procent din actiunile Milanului cu sefii colosului financiar din Est chiar la ziua lui Vladimir Putin, de acum doua saptamani.

Iar asta nu e tot! Gazprom are buget infinit pentru investitii in fotbal. Responsabilii de investitii au cerut detalii financiare pentru toate cluburile cu potential comercial. Vor sa afle in ce masura banii lor se pot transforma in profituri de milioane in tarile unde au interes direct sa devina vizibili.

In Romania, rusii analizeaza atent progresul Stelei. Cel mai popular club din Liga I le-ar oferi garantia unei imagini atasate brandului lor in fata a milioane de suporteri. Steaua are avantajul expunerii europene, al momentului excelent pe plan intern si al stabilitatii financiare!


Becali n-ar avea nimic de pierdut in afara catorva dintre locurilor pe care stau nepotii sai in consiliul de administratie. Rusii n-au de gand sa devina actionari majoritari la niciunul dintre cluburile unde baga bani. Becali ar primi bani multi de transferuri, ar avea un partener puternic si ar fi cu multe milioane mai aproape de visul Champions League.

Tentativa Gazprom n-ar fi prima initiativa straina care vizeaza Steaua. In anii '90, grupul britanic ENIC a incercat sa cumpere echipa cu 21 de milioane de dolari. Comisioanele aditionale pe care le-a cerut armata au facut insa diferenta. ENIC a renuntat sa mai dea banii si s-a orientat spre alte tari. A luat actiuni la Glasgow Rangers, Slavia Praga, AEK Atena, Vicenza si FC Basel, iar in prezent detine 85% din Tottenham Hotspur!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu