02.11.2012

CONFLICT ProTV a declanșat un RĂZBOI DUR cu VPLAY şi alte 41 de site-uri cu FILME ONLINE. Vom mai vedea FILME GRATIS pe INTERNET?

Vplay.ro, cinemaxx.ro şi alte site-uri de filme şi seriale online difuzate gratuit sunt ameninţate cu desfiinţarea. La cererea ProTV, Consiliul Naţional al Audiovizualului va sesiza Poliţia cu privire la furnizorii de conţinut video gratis care nu deţin drepturi de redifuzare.
Scandalul a început după ce Pro TV a trimis o sesizare către CNA referitoare la 42 de site-uri care difuzează filme online fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis. Printre acestea, vplay.ro, filmehd.net, sau cinemaxx.ro.Nemulţumirea celor de la Pro TV vine în contextul în care compania deţine VOYO.RO, o platformă online de divertisment, cu conţinut diversificat, care este oferit în sistem de abonament şi Pay Per View.ProTV susţine că site-urile de filme online redifuzează filme transmise de Voyo.ro, fără să respecte legislaţia audiovizualului.CNA nu dă sancţiuni site-urilor de filme online"Noi nu putem sancţiona site-urile", a declarat Narcisa Iorga, membru CNA, pentru capital.ro. "Nu putem reglementa internetul. Singurul lucru pe care îl putem face este să sesizăm Poliţia şi Parchetul pentru preluarea conţinutului fără drept”, a adăugat ea.Din punct de vedere legal, în Decizia CNA nr. 320/2012 se arată că, până la 3 septembrie 2012, toţi furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere, din România, trebuiau să completeze şi să transmită la CNA cererea de notificare. 
În caz contrat, aceştia ar fi trebuit să piardă dreptul de-a furniza serviciile media.Vplay şi Filmeonlinehd, printre cele 42 de site-uri vizateSite-urile de filme gratis care riscă sancţiuni, amintite în sesizarea făcută de ProTV, sunt:
www.xfilmeonline.net
www.filmepeales.com
www.filmedecomedie.info
www.filmeonlinefree.ro
www.filme-noi-online.com
www.filmesubtitrateonline.net
www.filme-free.ro
www.cinemo.ro
www.990.ro
www.divxonline.biz
www.filmehd.net
www.filme-online-gratis.com
www.filmulde10.com
www.filmesubtitrate.info
www.filmesubtitrateonline.net
www.filme-subtitrate.org
www.filme-subtitrate.info
www.filme.online-pe.net
www.filme-online-subtitrate.eu
www.filme-subtitrate.ro
www.hdfilmeonline.info
www.filme-2012.com
www.opticmovie.com
www.cinemaxx.ro
www.1filme.ro
www.filmeonline3d.ro
www.filmeonlinetari.com
www.filmehd-online.net
www.filmeonlinehd.biz
www.seriale-filme.info
www.serialedetop.com
www.serialul.net
www.filmeonline.org
www.filmemisto.com
www.superfilme.net
www.vplay.ro
www.serialepenet.ro
www.tvpug.com
www.neededspark.blogspot.ro
www.deseneanimateonline.info
www.freshon.tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu