14.02.2013

S-a hotărât! Forţat de durerile lui Szukala şi de faptul că Tatu nu e refăcut complet, Reghe a schimbat în ultimul moment echipa. Cine va fi titular :


Forţat de durerile resimţite de Szukala şi de faptul că Tatu nu este refăcut complet, Reghecampf a schimbat în ultimul moment echipa

Nikolic va fi folosit vârf împins şi va acţiona pe post de pivot pentru linia de trei mijlocaşi ofensivi a Stelei

Frământările lui Laurenţiu Reghecampf au durat două săptămâni. Mai exact de pe 1 ianuarie, atunci când Lukasz Szukala şi-a fracturat piramida nazală, şi până aseară, târziu în noapte. Gardoş a făcut meciuri bune în Antalya, a fost încercat chiar şi Stefan Nikolic pe postul de fundaş central, totul pentru a avea variante pe Amsterdam ArenA. Lucrurile păreau să se fi stabilizat în ultimele zile, atunci când Szukala a revenit pe teren şi s-a antrenat normal, cu mască de protecţie.


Tatu, bun în amicale
Totuşi, la ultimele antrenamente de pe pământ olandez, polonezul a acuzat dureri în zona afectată, iar antrenorul a luat singura decizie logică: Florin Gardoş va intra titular în centrul liniei defensive, alături de Vlad Chiricheş.

Reghecampf a modificat în ultimul moment şi componenţa compartimentului ofensiv. Cu toate că forma arătată de Leandro Tatu în partidele amicale îl recomanda pe brazilian pentru un post de titular, până la urmă va juca Stefan Nikolic. Muntenegreanul va fi folosit, ca de obicei, pe post de pivot care să devieze baloane pentru finalizările trio-ului Adi Popa-Rusescu-Chipciu. În plus, Reghe s-a bazat şi pe forma bună arătată de Nikolic în grupele Europa League, acolo unde a şi reuşit un gol, cu FC Copenhaga (1-0), pe Naţional Arena.


NEC Neijmegen susţine Steaua
Suporterii roş-albaştrilor vor avea parte de un ajutor inedit în această seară, pe Amsterdam ArenA. Cei peste 3.000 de români care şi-au cumpărat bilete la meci vor avea în mijlocul lor un grup de 30 de olandezi, suporteri ai lui NEC Neijmegen. Peluza Sud din Ghencea este înfrăţită cu grupul suporterilor lui NEC, iar olandezii au vrut să-şi arate prietenia cerându-le steliştilor bilete la meci. Este de aşteptat ca până la ora partidei numărul românilor din tribune să crească, pentru că există în continuare cereri de bilete.

Reghe, apăsat de evenimente
Partida capitală cu Ajax, dar mai ales scandalurile din ultima vreme în care a fost implicat l-au afectat serios pe Laurenţiu Reghecampf. Conferinţa de presă premergătoare meciului de azi a prezentat presei din România un antrenor al roş-albaştrilor diferit faţă de cum obişnuise. Tehnicianul a zâmbit rar şi reţinut şi, în general, a afişat o imagine de om pus sub o imensă presiune, total diferit faţă de persoana volubilă şi optimistă care apărea în faţa mass-media la conferinţele de presă în prima parte a sezonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu