01.07.2013

BACALAUREAT 2013, proba la limba si literatura romana. Un elev din Suceava da examenul acasa :

Protv Ad

Elevi, bacalaureat 2013Un candidat sucevean va sustine, luni, proba scrisa la Limba romana din cadrul examenului de Bacalaureat la domiciliu, in prezenta unei comisii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, Laura Hacman, a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX ca pentru examenul de Bacalaureat s-au inscris 6.531 de candidati din promotia 2013, dar si din promotii anterioare, iar la proba scrisa la Limba si literatura romana s-au inscris 5.923 de candidati.

Hacman a spus ca un elev de la Colegiul National "Eudoxiu Hurmuzachi" din Radauti, care fost scolarizat in invatamantul de masa la domiciliu, va sustine proba scrisa la Limba si literatura romana (proba E a) acasa, in prezenta unei comisii.

Totodata, zece absolventi ai Liceului Tehnologic Special din localitatea Bivolarie, cu deficiente de auz, vor sustine examenul in prezenta unui interpret al limbajului mimico-gestual.

In judetul Suceava, sunt 20 de centre de examen si cinci centre de evaluare pentru tezele de la probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu