01.07.2013

BACALAUREAT 2013. Spargere la un liceu din Constanta. Politia: Ar fi fost vizate lucrarile de la Bac :

Protv Ad
lucrari bacalaureatPolitia Constanta a deschis o ancheta dupa ce biroul directorului unui liceu din municipiu a fost spart, fara sa se fi furat ceva, iar anchetatorii nu exclud varianta sa fi fost vizate lucrarile elevilor la Evaluarea Nationala sau Bacalaureat.
Acestea erau inchise intr-un fiset din biroul directorului.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, persoane necunoscute au intrat, in noaptea de miercuri spre joi, in sediul Colegiului Agricol "Pontica" din Constanta, spargerea fiind observata joi dimineata, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Persoane neindentificate au patruns in incinta liceului prin fortarea unei ferestre aflate pe casa scarilor, intre parter si etajul intai, dupa care au fortat usile catre biroul directorului. Reprezentantii unitatii de invatamant nu au reclamat furtul unor bunuri, inscrisuri ori valori din incinta", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Gelu Manolescu.
Hotii au fortat geamul cu o surubelnita, iar apoi au mai fortat doua usi pentru a ajunge in cabinetul directorului.
Conducerea Colegiului Agricol "Pontica" sustine ca in biroul spart se gaseau mai multe bunuri care ar fi putut fi furate, inclusiv un laptop, dar autorii spargerii nu au luat nimic.
De asemenea, in cabinetul respectiv se aflau lucrarile elevilor la proba de Limba Romana din cadrul Evaluarii Nationale si cele de la examenul de Bacalaureat, care erau incuiate intr-un fiset.
Politistii au inceput o ancheta si nu exclud varianta sa fi fost vizate lucrarile de la examen, Colegiul Agricol "Pontica" fiind centru zonal de corectare a lucrarilor din cadrul Evaluarii Nationale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu