01.07.2013

EDU.RO, site-ul oficial pe care se vor afisa REZULTATE BACALAUREAT 2013 :

Protv Ad
EDU.ROEDU.RO, site-ul Ministerului Educatiei va publica duminica, 7 iulie, REZULTATE BACALAUREAT 2013.
In fiecare an EDU.RO publica pe o pagina speciala dedicata BACALAUREAT 2013 REZULTATELE de la BACALAUREAT pentru fiecare judet in parte.
EDU.RO, portalul unde candidatii pot gasi MODELE DE SUBIECTE si BAREMUL DE CORECTARE, va publica rezultatele duminica 7 iulie. Rezultatele finale ajung online pe 12 iulie dupa depunerea contestatiilor. EDU.RO publica cele mai noi informatii si documentele necesare inscrierii in toate formele de invatamant din Romania.
Absolventii de liceu intra de luni in febra Bacalaureatului: cei 160.1000 de candidati inscrisi sustin luni proba scrisa la Limba si Literatura Romana, marti urmeaza proba la limba materna iar miercuri si joi proba obligatorie a profilului urmata de proba la alegere a profilului.
Rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie, pana la ora 12.00 pe EDU.RO, iar contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 16.00. Rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, se vor afisa in 12 iulie.

La prima sesiune a bacalaureatului din acest an, care a inceput in 2 iulie cu probele orale, s-au inscris 188.251 de candidati, dintre care peste 147.000 sunt din promotia actuala, iar restul din promotii anterioare.

Candidatii care nu s-au prezentat la probele orale pot participa la probele scrise, insa nu pot promova examenul de bacalaureat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu