05.05.2014

Romania sub gheata, in luna mai. Imagini deosebite trimise de utilizatorii News Alert Media Center, dupa potopul de duminica :


Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 4Utilizatorii News Alert Media Center au trimis imagini din mai multe zone ale tarii in care au surprins efectele fenomenelor meteo extreme de duminica.
Nota: Aceste fotografii au fost trimise de utilizatorii News Alert Media Center prin intermediul aplicatiei "Fii reporter!"
In Bucuresti, mai multe strazi, pasaje si locuinte au fost inundate, iar unele zone au fost acoperite de un strat de aproximativ trei centimetri de grindina, in urma precipitatiilor de duminica seara.
Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 1

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 2Furia naturii s-a declansat in Capitala de la ora 18.30, cand, in urma averselor s-au acumulat aproximativ 20 de litri pe metru patrat.

In unele zone, precipitatiile au fost sub forma de grindina de dimensiuni mici si medii.
Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 5
Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 3

In zona piata Unirii, pe o portiune de cateva zeci de metri s-a format un strat de grindina de aproximativ trei centimetri.


Echipajele de la ISU au intervenit pentru indepartarea unor copaci cazuti si indepartarea apei de pe strazile inundate.


Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 6
In zona Brancoveanu, echipajele ISU au intervenit pentru indepartarea unul copac care a cazut pe un autoturism parcat si a unui copac doborat de vant pe calea de rulare a tramvaiului, in zona strazii 11 Iunie.
Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 7

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 8De asemenea, au fost primite mai multe solicitari pentru scoaterea apei acumulate in locuinte din mai multe zone ale Capitalei.

De asemenea, au fost semnalate si elemente de tencuiala desprinse de pe fatadele blocurilor. Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a precizat ca in urma precipitatiilor nu au fost inregistrate victime.

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 9Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 11Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 10In Capitala nu au fost inregistrate accidente din cauza precipitatiilor, insa s-a circulat ingreunat si unele pasaje s-au blocat din cauza apei acumulate pe carosabil.

Pasajul Marasesti a devenit impracticabil in urma precipitatiilor, toate masinile fiind evacuate, iar pasajul Unirii s-a blocat pe sensul de la Universitate spre Piata Unirii.

De asemenea, s-a circulat ingreunat in Piata Natiunile Unite, la intersectia bulevardelor Sincai si Tineretului, in zona Bulevardului Theodor Pallady si la capatul tramvaiului 32, pe Bulevardul Regina Elisabeta, potrivit oficialilor de la Brigada Rutiera.
Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 12

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 13Duminica, Bucurestiul a fost sub avertizare cod galben de ploi si vijelii de la ora 18.30 pana la ora 20.20. In cele doua ore au fost descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, averse si intensificari ale vantului.

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 14

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 19

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 20

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 21

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 22

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 23

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 24

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 25

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 26

Imagini cu grindina de pe strazile din Romania, trimise de utilizatorii www.stirileprotv.ro - 27

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu