23.12.2011

Ilie Stan a încercat să-l convingă pe Victor Piţurcă să nu convoace stelişti, selecţionerul n-a făcut niciun pas în urmă: "Fără stelişti n-ar mai fi făcut cantonamentul"

Ilie Stan a încercat să-l convigă pe Victor Piţurcă să convoace stelişti în cantonamentul echipei naţionale, pentru a-i avea la dispoziţie în vederea pregătirii meciurilor cu Twente din primăvara europeană, însă n-a reuşit mare lucru.
Gigi Becali spune că până la urmă fotbaliştii pe care Piţi îi va lua la echipa naţională au numai de învăţat, astfel că nu va reprezenta un dezavantaj pentru Steaua că ei nu se vor pregăti sub comanda lui Ilie Stan.
"Ilie Stan a vorbit cu Piţurcă să ne lase jucătorii, să nu-i ia în cantonamentul naţionalei. Mi-a zis Ilie că nu poate să nu-i lase la naţională, că i-a zis Piţi că dacă nu ia jucătorii de la Steaua, n-are rost să mai facă cantonamentul ăsta al naţionalei. Am înţeles că vor fi şapte jucători convocaţi.
Oricum, vor fi şi ei acolo în Turcia şi am înţeles că ne lasă jucătorii pentru meciurile amicale. Şi vreţi să vă spun ceva? Piţurcă e un antrenor bun, jucătorii vor mai învăţa ceva, lasă-i să se ducă, pentru că au de învăţat. E bine că s-au înţeles", a declarat Gigi Becali la gsptv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu