25.02.2012

Voodoo people » Antrenorul Ghanei explică uluitor eşecul de la Cupa Africii :

Selecţionerul Ghanei, Goran Stevanovici, a şocat cînd a venit timpul să explice conducerii Federaţiei eşecul echipei sale, una dintre favorite, la ediţia din acest a Cupei Africii.

"Trebuie să ajutăm cu toţii ca să schimbăm mentalitatea unor jucători care au folosit magie neagră pentru a se distruge pe ei înşişi şi mai trebuie să ne asigurăm că există disciplină şi respect reciproc", a precizat antrenorul sîrb în raportul înaintat şefilor, conform BBC, informează AFP.

Dezvăluirile lui Stevanovici nu l-au surprins pe fostul internaţional Sarfo Gyami, component al naţionalei Ghanei finalistă la CAN în 1992: "Această problemă a existat mereu, dar jucătorii foloseau magia pentru a se proteja şi în general pentru a atrage norocul. Nu am auzit niciodată de o situaţie în care jucătorii să o folosească împotriva colegilor lor. Este o situaţie foarte urîtă".

Preşedintele Federaţiei din Ghana, Kwesi Nyantakyi, s-a mulţumit doar să puncteze că a observat la jucătorii ghanezi o doză mare de individualism în joc la Cupa Africii din acest an, unde Ghana s-a oprit în semifinale după ce a fost eliminată de Zambia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu