17.09.2012

A fi sau a nu fi genial!?

Acum un secol, Albert Einstein uimea si revolutiona o lume intreaga cu noua sa lucrare: Teoria Relativitatii. Iar mostenirea sa lasata secolului al XX-lea este de nepretuit.
 
Astazi, copii precum Tanishq Abraham impresioneaza prin sclipirea lor de geniu. Cine este el? Un baiat din SUA care la numai 4 ani a fost inclus in MENSA (organizatia internationala a oamenilor cu IQ peste medie), la 8 ani a fost admis la colegiu, iar acum, la 9 ani, isi scrie teza de absolvire. Da, este uimitor! El este pasionat de fizica particulelor si se gandeste sa studieze medicina in viitor. Specialistii cred ca este unul din geniile capabile sa schimbe soarta omenirii. Si probabil va si reusi.
I-am cunoscut pe geniul de ieri, pe geniul de azi. Si acum? Sa ne re-evaluam pe noi. Nu avem IQ-ul peste 200 dar avem deja peste 150 de idei despre cum putem schimba lumea, aici, pe TechSchool.ro. Geniul nu este conditia esentiala pentru a schimba lumea ci imaginatia. Pentru ca, nu-i asa, cum spunea prietenul Albert, imaginatia este mai importanta decat cunoasterea.
 
In aceasta lume, milioane de oameni ca mine si ca tine, ca noi si ca voi, au reusit sa isi atinga telurile si sa dea forma viselor prin perseverenta, ambitie si pasiune. Iar voi, tinerii de pe Tech School, demonstrati in fiecare zi ca aveti aceste calitati si despre voi suntem gata sa scriem.
 
Asadar, trebuie sa fim geniali ca sa schimbam lumea? Ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu