24.09.2012

Steliştii anunţă o atmosferă fantastică la meciul cu Rapid! Vezi ce coregrafie SPECIALĂ pregătesc ultraşii din Ghencea :

UPDATE 18:36 Autocarul Stelei a pornit spre stadion. Roş-albaştrii au fost aşteptaţi la ieşirea din hotel de câţiva fani. Aceştia nu au dorit, cum se întâmplă de obicei, autografe, ci au ţinut să le transmită lui Tănase&Co un mesaj "războinic": "Împreună, să batem Rapidul"
UPDATE 18:05 Fanii rapidişti au ajuns în apropiere de Piaţa Iancului. Pe şoseaua Ştefan cel Mare nu s-au înregistrat incidente
UPDATE 17:45 Stadionul va fi plin în această seară, pe Naţional Arena. Până în acest moment, s-au vândut aproximativ 40.000 de tichete, fanii putând încă achiziţiona biletele de la casele din jurul stadionului. Ultraşii din Ghencea anunţă o coregrafie specială, care să îi fie dedicată lui Emeric Ienei, care ieri a suferit o operaţie grea. Din câte se pare, coregrafia va fi realizată într-un mod similar cu. cea creată sezonul trecut, la meciul cuTwente, când chipul lui Mihai Neşu a fost realizat din plăcuţe.
De partea cealaltă, rapidiştii încă negociază cu jandarmii posibilitatea să organizeze o coregrafie. Până acum, giuleştenii sunt privaţi de orice fel de "instrumente" care să ajute la crearea unei atmosfere specifice unui mare meci. Deocamdată giuleştenii au primit acceptul de a intra cu fulare, deşi în primă fază şi acest lucru le fusese interzis.
UPDATE 17:15 Suporterii giuleşteni s-au întâlnit şi se îndreaptă în mod organizat spre Naţional Arena. Incidentele nu au lipsit, chiar dacă un număr destul de mare de jandarmi asigură ordinea şi disciplina pe traseul care duce spre stadion. Astfel, patru fani giuleşteni au creat o altercaţie în zona Victora, dar forţele de ordine au intervenit rapid. În urma acestui incident, cei patru suporteri au fost reţinuţi, unul fiind chiar arestat. În posesia acestuia s-a descoperit un box.



Steaua va începe derby-ul de pe Naţional Arena cu şansa de a redeveni lider în Liga 1, iar oamenii lui Reghe vor să spargă un "blestem" ce ţine de 10 ani. Ultima victorie obţinută de stelişti "acasă" în faţa Rapidului datează din 27 octombrie 2002, când roş-albaştrii se impuneau cu 2002. De atunci, Rapidul a strâns nouă partide fără înfrângere pe terenul Stelei (6 egaluri şi 3 victorii), iar trupa lui Ioan Ovidiu Sabău vrea să-şi extindă perioada de "dominaţie".

O victorie a Rapidului i-ar apropia pe giuleşteni la doar 4 puncte de rivalii din Ghencea şi i-ar face pe fani să dea uitării cel puţin temporar evouţiile fluctuante din startul de sezon.


În cazul în care Steaua va fi echipa care se va impune, distanţa dintre cele două echipe va creşte la 10 puncte, după doar 9 etape scurse din noul sezon.


Meciul Steaua - Rapid va fi transmis în direct de Dolce Sport, luni, de la 20:30.
AICI AI CELE MAI IMPORTANTE FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL

Cote pariuri:


Steaua
1.90, X - 3.30, Rapid - 3.40
Echipe probalile.
Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rocha, Tănase - Nikolic
Rapid: Pecanha - Wallace, Oros, Glauber, Milisavljevic - N. Grigore, Codrea, Herea - Teixeira - Bilaşco, Pancu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu