24.09.2012

Samsung Galaxy S III trece la Jelly Bean :

Samsung a inceput procesul de update la Android 4.1 Jelly Bean pentru vedeta Galaxy S III. Incepand de astazi posesorii telefonului din Polonia, se pot bucura de noutatile aduse de ultimul sistem de operare al celor de la Google. 
Se pare ca Jelly Bean va ajunge si la noi in viitorul apropiat, doar ca viteza de raspandire a update-ului depinde in continuare de furnizorii de telefonie mobila.
Pe langa Google Now si Project Butter, update-ul va aduce si o serie de "bunatati" specifice Samsung, un "Pop up play" imbunatatit, un nou "Easy Mode" si o functie de "blocking mode". Pe langa detaliile despre update, producatorul coreean a facut publica si o lista a terminalelor care vor beneficia de acest update: Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy S Advance, Galaxy S II LTE, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2, Galaxy S Duos si patru tablete: Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2 10.1, Galaxy Note 10.1.
Bineinteles ca trecerea la Jelly Bean se va face treptat, iar fiecare utilizator va primi update-ul in functie de locatia sau operatorul de telefonie de la care a achizitionat device-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu