26.10.2012

Ajuta-l aici pe Alexandru Dantes, copilul care isi face temele intr-o farmacie, sa mearga la scoala :

alexandru dantesProtv Ad
ING Asigurari – "SCOALA TE FACE MARE" | Ajuta-l si tu pe Alexandru Dantes sa mearga la scoala cu un CLICK AICI.
Povestea copilului de 8 ani din Craiova care merge zilnic sa-si faca temele intr-o farmacie a impresionat sute de oameni. Acestia au reactionat pe internet si s-au oferit sa-l ajute.
Alexandru Dantes, desi traieste intr-o saracie lucie si abia are cu ce sa se imbrace, nu lipseste nici o zi de la scoala.
Mai mult, pentru ca vrea sa invete cu orice pret, isi face lectiile dupa-amiaza cu farmacista care lucreaza la doi pasi de casa lui.
Toata lumea care da cu ochii de ei, aplecati asupra caietelor, este coplesita de povestea acestui copil.
Baietelul descult vine in fiecare zi sa-i ceara ajutor la teme femeii care a dovedit ca-i pasa de el: il ajuta de ani de zile cu haine, mancare sau jucarii. Isi face lectiile cu ea, in pauzele dintre clienti. Baietelul este primul din familia sa care urmeaza o scoala.
La scoala, invatatoarea si colegii abia acum au aflat adevarul, pentru ca baietelul se rusina sa le spuna cum e la el acasa. Ba mai mult, a insistat sa mearga la cursuri in singurul trening mai bun pe care il avea.
In clasa de curs, baietelul a fost inconjurat de atentie si chiar inspectorul scolar general a tinut sa stea de vorba cu el si sa-l incurajeze.
"E un elev bun. N-am stiut prin ce trece, n-am stiut ca temele le face dupa-amiaza cu o doamna de la farmacie. Este nemaipomenit ca un copil de conditia lui sa-si doreasca sa invete", a declarat invatatoarea.
Toata familia traieste doar din alocatiile copiilor: sase insi cu numai cateva zeci de lei. Mai castiga cate ceva vanzand maruntisuri.
Mama copilului este plecata in Italia, iar baiatul nu mai are vesti de la ea.
La farmacia unde venea sa invete, binefacatoarea lui spune ca mereu il va ajuta la teme de drag.
"Il stiu de cand s-a nascut, sta langa noi. De cand s-a dus la scoala se vede o schimbare in bine. Sper sa nu se schimbe in timp", a marturisit farmacista.
ING Asigurari – "SCOALA TE FACE MARE" | Daca si tu esti impresionat de drama lui Alexandru Dantes, un copil de 8 ani care tot ce isi doreste este sa mearga la scoala si sa invete, tot ce trebuie sa faci este sa INTRI PE ACEST LINK. Fiecare LIKE dat aici inseamna 1 RON strans pentru ca Alexandru Dantes sa stranga bani pentru haine si rechizite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu